jag <3 sooolen

min dag:

vaknade 08.30 av att femte världs kriget kom på besök.. men för ovanlighetens skull va de faktiskt BARA vägarbete i sbg?!?!?!.. VAAAAA tänker säkert alla.. de e typ inte sant! men att dom ska bygga om heeela stan samtidigt.. och en torsdag morgon precis utanför där jag bor..bubububuuu
somnade iaf om till 10 då dom kastade upp typ en bomb som sprängdes precis utanför mitt sov rums fönster..
då fattade jag att jag inte kommer få sova så länge.

gick upp... ut för att gå en runda...mitt största misstag!!
det va sååååååååååååååå varmt omgomgomgomg... sveeeett baby sveeeettt... kom hem å stack ut till falkvik där parke å mucke joinade maj och sooola å chillde..

vi snackade om sommaren AAAAAAAAAAAAAAAAAAH vad jag längtar...rock killebom m.m.m.m.m.m.m.m.m.m
TURKIEEET!!!

sen körde vi till ica... jag fick köra två varv på parkeringen.. såå lite folk va de!
vi köpte grill maad.. ikväll blir de grill paartuy at parkes place.. ALLA e välkommna...Danagatan 13A philadelfia kyrkan

nu vä'ntar jag på jalle sen ska vi CYKLA:. kan sluuta hur som heelst..till parke där de blir grill å drick liiita

seees i dimman



coolaste kidsen i staterna

HAHHAHA

har ju heeelt totallt glömt bort och berätta om min å jalles träning i måndes... vi hade amry träning utomhus...

vi sprang runt en "plan" sen säger tränaren att den sista person ska springa om alla så hon/han kommer längst fram.. sen ropade hon KÖR.. då springer Jalle förbi maj.. och i och med varken jag lr Jalle var bland dom sista så frågade jag va tusaaaan hon sysslade med samtidigt som jag fick väärldens skrattanfall å kunde knappt springa..
det visade sig att jalle hade uppfattat det fel.. hon trodde att ALLA skulle tävla om att komma fram först så när den stackars tjejen som va sist skulle springa om Jalle började jalle kubba som faaan
HAHHAHAHHAHAHAHHA

sen körde vi någon sort stafett.. vi va två å två och det va jalles tur efter jag sprungit i mål... då ropar tränaren nästa gång ni kommer ner gör ni utfall (vi hade precis gjort armhävningar).. jalle springer de går skit bra jalle kommer fram alla UTOM jalle börjar göra utfall... jalle lägger sig ner och gör armhävningar... hon tittar bort på maj.. jag har typ satt maj ner för jag SKRATTAR too moutch hahaha...

det va en roooolig träning!

jahaa imörn e de valburg... sweeeet..hoppas de e sool så jag kan SOLA

grey´s nu ffs

ses

sooooooooooooligt

klart man skulle jobba på årets varmaste daaag!:. jag hade kunnat bada idag assåå walla!
ne de hade jag inte becourse jag ahr ont i mina körtlar lr va de nu heter som e på halsen!,... skulle cyklat till jobbet men de går inte när man e öm i körtlarana =D

andreas sa att han hade operatrat bort sina körtlar... sen kom vi på att de va mandlarna HEEEEE

har drivit me tutte idag.. de slutade med att han blev typ sur som typ en citron.. HUMOR... tyckte jag men inte mr T

nu sak jag se om jag orkar träna... aaaah känns jobbigt vill bara bädda ner maj i soffan men wtf de blir ingen playa 09 av de... lol
hoppas de e jätte soligt imörn... då ska jag sola.. för jag e blek.. vill bli brun.. längtar till turkiet JAAAAA DÅ!

valburg?.. haha sjuukt överskattat att planera sånt dååå

laajter

sjiiiiik

de känns som jag snart kommer bli sjuk!..
trött. fryser,svettas, känns typ helt svullen i halsen... jag e ingen dokter men de känns som de e sjuuukt... tar vi som en klackspark!

va nyss med om en nära döden upplevelse..KRYDD (gör min å tottes rörelse BAAAH). jag har varit å sagt ADJÖ till min familj kör lugn sakta och sjunger i bilen.. närmar maj SAKTA och säkert (trodde jag) rondellen
jag e på väg ut på rondellen då dyker de helt plöstligt upp en spök bil sooom verkligen inte va där nyss!
tuur att jag har super reaktioner och super bromsar!
och vet ni? i spökbilen satt LILL parke

ta de lugnt nästa gång ffs innan någon blir skadad ;).. hhaha klaaart att det aldrig e mitt feeel som kör som en drottning!

jajajajajajaaaa... nu har jag liiiiite bättre saker för maj!


sa btw HEJ DÅ OCH PÅ ÅTERSEENDE till korre igår.. han begav saj av till öst, väst, norr lr söder igen.. buu he be BAAACK =)

SES


suuuuuck

asså jag kan faktiskt inte städa... de e en av dom få grejerna jag SUGER på,.... ju mer jag städar desto stökigare blir de?.. å de går ju egentligen inte ihop!
så undrar om jag ska lägga ner de projektet nu?.. neeeeej för de kan jag inte för då får jag sova på soffan inatt och svälta!

igår hände det som jag sååå länge har fruktat.. där kom de monstret krypande...SPINDEL nr 1...örkörkörkörk.. kan inte ni svin vänta tills totte slutat skolan innan ni stööör... för JAG HATAR ER!

igår jobbade jag imörn ska jag jobba idag har jag varit ledig igår kväll var jag hos parke idag har jag å mudde gått igenom sbg stan.. tog en kvart!

big city liiife

ne nu har jag varit och köpt citron.. tog me maj 120 kr fast den kostade bara 2.50 BILLIGT.. ska ju tvätta rocky balboas shorta... sweeeeet... vad kan jag om fläckar? allt allt allt..

mmm idag ska jag göra falukorv och makaroner.. lääängtar.. fast denna gången ska jag steka korven UTAN plast.. dom borde ha texter på packeten när plasten ser ut som korva skinn .. annars slutar de illa och smält plast smakar sådäär!

liiiite pics från helgen kanske? JAAAAA DÅÅÅÅÅÅ


63 år

JAAA DÅ!!!!...

igår ordnades de some paarti för MAJ, fiiija å parke (numera ENBEN/FYRBEN)
de va sjuuuukt kul =D...trevligt att träffa all people alloveeer....missa bussen till karlshamn... meen de gjorde inget någon fick ju stanna kvar å hålla koll på nya rockey balboa...totten fiick själv välja smeknamn denna gången =)
he waaas on fiiiire....

DONNA har börjat älska maaaaaj.. e såååå glaaad...visste att vi en vecker dag skulle klatscha!

kl 9 imorse ligger totte å knackar maj i huvudet...heeelt oväntat ville han av å städa.. å de va ju tur för de toog liita tid... parke va ju inte till mycke nytta.. hon trilla å stukade ledbandet i fossingen HAHA..

De roligaste va när hon va i köket så skulle hon hoppa fram till diskhon och diska,.. de va halt på golvet.. krykorna löpte amok och parke trillade baklänges.. de gjorde så jag fick ett anfall... kunde knappt stå upp!!

sen en insident på ica:
jag snakade me andreas  i telefonen... vi e mitt uppe i samtalet när jag kommer fram till kassan.. han i kassan hälsar så jag hälsar tillbaka.. då hör jag andreas hej sen lägger han på?!?!??!.. hahah asså de va sååååå kul... jag fick ett skratt anfall och han i kassan begrep ingeting!
ringde upp andreas sen å förklarade för honom me.. han begrep ju inte vf jag sa hej då mitt uppe i vårt samtal hahahah...humoooor!

jag och totte har fått rota i en sopptunna idag.. vi anade att vi hade råkat slänga mackes medeccin å spruta.. när vi letat men inte hittat den så kollade vi i bilen... den va där!..SMART!

nu orkar jag inte mer.. SES

snaart lördaaag =D

hur hann jag göra allt innan när jag jobbade?.. jag hinner inte ens nu när jag e leeedig..omgomgomg!!!

jaha i tisdes va de my birtdaaay.. årets VIKTIGASTE dag enligt maj... jag jobbade faktiskt på min födelsedag.. tack alla SOM KOM IHÅG min födelsedag!
hmmmmmmm...no komments...oförlåtligt! ingen glömmer min dag... de borde typ va dödsstraff på de...



jag å parke chillade på kvällen skulle kolla på film men de kom annat ivägen haha klart man inte gillade läget!

igår va jag å fija å elvis i trädenborg... cpade och fikade.. =) trevligt..elvis hade ryck.. sprang sprang sprang och sprang



på lrödag kommer mutt mudde å galenpanna att festa ihop JAAAA =)

imörn blir de malmö me mamma å tutte

ses

MITT HÅÅÅR!?!?!

jaa igår bestämde jag maj för att vi skulle testa en hemma blondering.. borde fattat att de skulle slutat i KAOS!
jalle tycker de va skiiit kul att dra ut slingor från mössan..nooot...
mitt hår blev röd/orange/blont/brunt

OJHSAN

fick en akut tid hos frissan idag..

hon visste inte rikgit hur vi skulle lösa de.. DÅ E DE ILLA

BLT kom tänkte..heeeell noo att dom sak börja fota å greja när jag ser ut som en apelsin i huvuet.. men jag slapp va me på bild..

nu har jag varit där... blev inte som de va tönkt men hon har gjort de bästa av min hårsitutaion.. nu kan jag nog till å med visa maj ute utan att ha någon slags undercover

martin skrattade åt mitt hår när jag tgräffade han i stan imrose... inte alls kul om ni frågar maj...

VAD HAR VI LÄRT OSS AV DETTA?!?!
- never färga mitt kära hår hemma igen... inte till en ljus nyans iaf BAAH

Biff a la danmark

jaaappp... eller hambrugare åt vi hos lasse innan.. jag gick å åt upp all gurka totte hade skivat upp.. han blev tossig HAHAHA..huuuuuur kul som heslt om ni fråagr maaj!

har precis haft ett dramatiskt hej då nere vid tåget.. (tävlade om vem som fick slå sista slaget) jag vann =D
men OTTE kommer på fredag igen TJUUHUU

nu kommer snart jalle.. vi ska nog ut å gå sen ska vi färga mitt hår.. heeeee.. vet inte HUR ännu.. men whaaatever
sen kommer parke å mucke me sen e de WIPEOUUUT.. haha sååå kuuul
FELIX e kungkungkungkung..

på tisdag e de min födelsedag =).. då ska jag nog till malmö.. skulle ditt på fredag igentligen å åka hem med OTTE men nu måste jag nog jobba å när man e arbetslös får man ju itne tacka naaj.. inte ens i kiruna bububububu
ska till arbetsförmedlingen imörn me.. eller jaa ska ju försöka komma ihåg de iaf.. HEEEE

PÅ LÖRDAG SMÄLLER DE... 63 års feeeesten JAAAAA DÅÅÅ

neee HEJ DÅ

thaaas weekend

JAHA..söndag igeeen men de gör ingeeeet!

i fredes fick jag jobba.... så jag brände maj liite i ansiktet =) sweeeeeet.
jag va verkligen on fiiiiire... sjuuuukt rolig tjej heeela dagne

jag hittade ett knäckebröd ute... la ner de i martins ficka å började krossa.. han blev sjuuuukt sur HAHAHA.. sen näär han försökte tömma den så hittade han en rätt stor bit.. la den på marken STUPIIIEED.... jag tog ofcourse den... smulade sönder den å la den i hans vante.. MOHAHAHA... everybooody loveees ANNA NILSSON

sen kom totte hem... sen körde vi hem till lasse maaaan å grillade me annloo å morfar totte... =),.... sen chillade vi där...
ett samtalsämne va POLIKTIK... jag kan inget om de å jag HATAR de... så jag fick dysleksi som jag får när jag inte e intresserad av nåt.. kunde inte ens lyssna på vad dom sa även fast jag konsenterade maj... hamnade helt enkelt i en trans...

kalas för maj igen...totte a la kock lagade mat.. jag skalade liite potatis, gjorde salad å skivade potäterna DOOKTIG!
de bleeev giiidd... jag fick liite presenter =D me laaaajk...
farmor e min idol hon e rolig...hahahaha....

ajaaa nu ska jag sooova liite..
sen kanske

leeedig

min första lediga veckodaag på EVIIIG heteeeer.. de har varit skönt.. MEN fick ställa klockan för jag skulle tvätta... traaaaadigt... begriper ni väl!!

ajaa ledigheten varade inte så länge.. ska jobba imörn igen haha

jag e me stupied.. arbetsförmedligen e stängd idag så vi va tvungna å ringa ditt å anmäla oss typ... haha jag mitt sööt nööt ringde till deras kundtjänst..vad visste jag liksom?..

jag bara heeej, de e min första arbetslösa daaag..

hon bara jaaahaaaa...

jag: jaaa arbetsförmedlingen e ju stängd idag så dom sa att vi skulle ringa in..

(sölvesborgs arbetsförmedling e stängd och jag ringde till hela sveriges kundtjönst)

Hon: jahaa men detta e kundstjänst.. men var kommer du ifrån


sen kopplade hon maj till SBG..wowowowowowowwowow

jag å parke har beslutsångerst..
åka rullskridskor, spinna lr body pumpa..hmhmhmhmhmhm

men nu verkar de bli bodypump and spinning..sweeeeeeeet.. blåser som tusaaan.. då blir de motvind.. sådär kuuul

´SES

sooool

jaa idag somnade jag i solen på jobbet FAST på rasten ofcourse...såååå sköönt.. vi ställde klockan så de inte skulle ske något misstag..sista dagen å allt BAAH...arbetsförmedlnings fuckeers her i coooome!!

jag begriper inte vad jag har sysslat me inatt... men tydligen klockan 1 så enligt min mobil har jag försökt skicka två sms till totte å två till jalle men alla blev avbrutna..

sen vid halv 5 vaknade jag TOTALLT vaarm asså de va heeöt sjukt..kändes osm jag hade 50 graders feber miiinst... haha tottes linne va genomblöt SRY...

så jag har tydligen börjat träna i sömnen me.. sweeeeeeeet!!!!

idag kom korab hem me.. lr inatt... så imörn ska jag träffa han.. har inte sett röken av honom på 4 månader DAAAMN.. ska bli feeeeedt begriper ni väl!



SES


EN VECKA

jag har gått å trott att de varit måndag all daaay.. när jag kom på att de redan va tisdag gick allt mkt lättare =D
inatt kommer korab hem.. men han ska iväg å..hmm.. tömma första HAHA
SEN E DE BARA EN VECKA TILL MY B DAAAAY..omgomgomgomg =D

fast de kommer nog inte va någon speciell dag haha eller jo de e ju min födelsedag men jag lär inte göra nåt speciellt... jag hoppas att några av mina fuckfajs vänner kan hänga med maj ;D..MJÖÖÖ...

på lördag e de kalas... å nästa lördag THA FEEST.. heee ska bara fixa a place innan vi börjar bjussa pepole for reaaaal..

så detta betyder att totte kommer komma hem denna helgen OCH nästa =) sweeeeeeeeeeet
han får faktiskt liite kreed att han kommer hem i två helgen i rad for lilla min skull.. jag tycker de e snällt snällt snällt... fast jag mer lr mindre tvingat honom.. BAAAAH

fick jobba till halv 7 idag... TRÖTT.. stott upp heeeela dagen..ONT i benen..skiiit i de de de de de de de de..

ajaaa fija e i egypten... hon fyllde år i lördes.. UPPS:. glömde göra glory inlägg till henne.. får göra de sen i efterskott..

sista work day imörn.. feett knas.. ska nog inte sova på torsdag?..EEEEH johooo

c yaa


haaaaaarry poootter

går på tv..ettan.. DOM E PISS SMÅ...sööda

glömde nämna två things innan.. jag snodde ett sånt AS stort påsk ägg på jobbet och fyllde de med godis å gav totte =),.. snäll som jag e... jag har nästan kä'kat allt själv.. men packade ner en bag i hans väska



MMMM...

MEN nu e de slut på de godaa... ord diet till sommaren... fast alkohol is aloude

sak 2:
i fredes hotade den där baggen till granne med polisen haha.. jag försökte smita genom att springa ner för trappan men hon hann ifatt...typ.. 10 min sen ska de va tyst annars ringer jag snuten BAAAH... snygg pyjamas btw

jobba två dagar denna veckan.. sen it´´s OVEEEEEER


aaaa NAJ.. nu kom jag på att de e ballar av stål... harry sorry


SES


påååskmust

nu e heeela påsk helgen över REDAN..bububu.. aja idag e ju me kvar faktsikt=D

torsdag: efter jobbet stack jag hem till lasse där jag å totte servrades tacos MMM.. sen snabbt ner till systemet.. sen va de dags för öl and some innebandy.. de va jag å grabbarna...sweeeeet
men de va naaajs.. fast efter innebandyn ville alla hem till oss å spela rockband.. men NJAA... de slutade me att totte and tha gang stack till jp å jag gick ner å solade (!!!) haha oväntat

fredes: kom jalle och vi låg nere utanför mitt å solade SKÖÖNT.. jag å totte hade gräskrig... mina byxor ligger fortfarande här fulla med grääs..BAAAAH
sen kl 4 (trodde jag) skulle vi på påskmiddag... halv 4 står jag å sminkar maj å totte gör sinba behov på toan.
då ringer andreas..
-hej
-heeej
-kommer ni då?
-jaaa klockan 4 (iretterasd för e stressad å han stöörde)
- nej halv 4, vi står å väntar
- jaa säkert, kl 4
- nej vi e på parkeringen
- eller hur
-ja
- nej klockan 4 va de

sen ger han telefonen till pappa som bekräftar halv 4.. STRESS.. men de göööör inget..
efter påsk bordet va de bara till att tagga hem och korka upp..GOTT
sen va de TOOOOONA four laaajf.. kuluklkul.. parke stod å dansade själv MAHAHAHHA

jag gick hem.. lägger maj.. efter ett tag kommer totte å macke (macke skulle va utklädd som terosit å skrämma maj) dom fick inte liv i maj.. jaaag sover djupt ibland =D.. dom hoppade på maj å cpade maj som faaan INGET MINNE

lördag: slöade heeeela morgonen... sen va de bara till att packa väskan å CYKLA hem till parke.. där va de grillning with tha chickas.. sweeeeet.. donna attackerade maj 2 GÅNBGER omgomgomg (en chiuauuauau)
vi cpade en del.. va menningen att de skulle bli k-stan men slutade på altona.. lr ja visa gick ju hem..MJÖÖÖÖ
vid 3 kanske kommer totte å ante hem.. jag har visst somnat på soffan..
v cpade liiite.. jag å parke cpade liiite
men klockan 6 va de tags attge upp for real.

söndag: slöe dag nr 2... klockan 3 påskbord me annloo å lasse,,... treeevligt
spelade jenga.. jag välte typ heeela tiden i slutet.. vilket innebar snappsar så man höll på att SPY
sen spelade vi chikago OCH GISSA VEM SOM VANN båda gångerna?..INTE totte iaf... nej nej nej ANNA NILSSON... caaaashen rullar in!
jag va gryyyyym... OCH jag e en bra vinnare =D

nu e de beee mooovie... jag skulle sovit nu men va tvungen att tvätta.. mjöööö... ska in å hoppa på totte.. vf ska jag va vaken själv för?..juuuuuuuuuuuuuust de

leeejter

vi änglarna ifrån kustens vackra stad

ifk ifk ifk iiiiiffffffk!!!!!

jaaa igår vid 6 tiden rullade colles bil iväg med Anna Nilsson framför raten, storebror Torstensson brevid å barnen där bak: totte, chrisse å colle till hälsingborg för att kolla på fotboll då vaa!

de e bara en äkta supporter som jag som utsätter maj för en sån här fotbolls match,.. dom soms tår bakom daj skriker så högt så de kommer spott i mitt hår.. han som står framför kallar vakterna hora, fitta, idiot osv å skulle okupera planen när de blev straff.. dom kastar snusdoser å mög på det andra laget.. haha rätt roande att gå på fotboll..
jag själv höll en låg profil.. räckte att jag stod brevid totte han skrek för oss båda =)

det var en lång å jobbig bilride hem... jag va minst sagt TRÖTT

idag har jag jobbat trött... hände en olycka på jobbet idag.. de va så här:

jag skulle busa lite me martin... tar min hand full med magnesium.. öpnnar han truckdörr och kastar allt över honom HAHA tänkte jag.. MEN han såg inte det roliga.. haather... han tar tag i truckdörren och smäller igen.. JAHA.. det va bara de att jag inte hade hunnit få ut min lilla hand ännu... så den KLÄMDES... ajajajjajaja
han fick pyssla om maj heela dagen.. plåstra om maj å grejer

sen har jag blivit ORÄTTVISST behandlad idag.. ville bara säga deee...

snart e de PÅSK

SES

Män som hatar kvinnor

jaaa varit en biio weekend JAAA DÅÅÅ

idag har jag å parke varit å cyklat.. sen stack vi till ica gymmet å viberarde liite =)
sen bytte vi till next room där ett solarium å en massage stol stod GREEEEJT.. aaa maaaayn vilken skönd stund jag fick jag sväääär.. parke fick till å med säga till maj att inte stöna så högt så att resten av personalen inte börja undra..smaaash

seeen ut å gå me kuushe å hänga liite me honom.. sen va de grilla hamburgare med totte lasse å annloo =)
MUUMS
seen vidare hem soofta lite sen taggade jag tottsy å parke på bio IGEN.. de svider liite å säga men jag gillade denna filmen FAST den va svensk.. bryter mitt mönster liite men whaatever!!!
jag råkade hälla min vattenflaksa upp å ned rätt i ansiktet på maj själv.. de va osmart!

nu tror jag att jag ska sooova för ska ju upp tidigt imörn och CYKLA till jobbet.. sen ut å springa sen bär de nog av till hälsingborg me totte och compani å look at some fuuschbaall

sov blött dröm sött

Grand torino



AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH den va SÅÅÅ bra.. asså seriöst ni e efterblivna fall ni inte kollar!
längtar tills jag ska se den igen... klintan (inte bill clinton MAJA) han va kuuuung SÅÅÅÅ klockren
skrattade knappt HAHA

jaja igår va jag på bio me mucke, parke å majs,... vi va feett festsugna men vi tog bian anywaay =D.. AAAAAH den va BJA

nu ska jag å parke hämta min cylle i falkvik sen ska vi cykla lite.. sen till ica gymmet sen SOLA fast inte ute men inne!!

vi hööörsch typ seeen

puss heeej

sooooooooooolen e här

AAAAH i juuust loove solen asså...siksiiksiiiik

MEN jag har redan bränt maj för första gången this year... va ute i solen HEELA dagen igår on work.. på kvällen va min fejja som en stekpanna me swear.. sweeeeet.. vf inte bränna sig den 3 april?

anywaaaay igår va de soome fiesta hos josefule.. sen TOOOONA.. haha pisss liiite folk men jag hade kul så länge jag va där men sen drog jag rätt tidigt...

hemma låg tutte å kollade på tv.. jag cpade han.. OVÄNTAT.. han blev tossig och skulle lyfta maj.. lr ja han lyfta maj men sen helt oväntat när jag hänger där å chillar SLÄPPER han maj... de va liksom bara NOOOOOOOOOOOOOOOooooooooo
PANG med pannan första i baken... BULA och SMÄRTA.. men han tyckte jag överdramitesierade för jag slog ju inte ut någon tand?!?!??!!

så idag liite bakfull med en bula i pannen men annars everythiing is GREEEEJT

vi ska snart ner på stan å köpa presenter,.. till parke och macke.. ska bara få han å sluta spela FIFA.. goood luck charloock

ikväll blir de kanske bian..sweeeeeeeeeeeet

leeejter

JA MÅ PARKE LEVA JA MÅ PARKE LEVA

graaaattttis sandra parke parkesson

du ska snaaaart få en urtjusig present från maj.. ska bara komma på vad jag ska köpa =D

PARKE good waaay:







GRAAAAATTTIIIIIIIS

thursdaaaay

jahaaa idah har varit mkt mkt mkt å mkt att göra på jobbet.. undra hur de går när vi 10 försvinner BAAAAD...
jag fick åka med kransen idag åpå en färd som va värre än berådahlbana... FUN

sen skulle vi till af på möte.. delade in oss i två grupper.. vi va kl 1... kl 3 va min blåsa RIKTIGT full och han bara fortsatte å snacka... jag började få panik.. va helt svättig för jag va sååå kissig... till slut fick jag säga ursäkta (hövlig som jag e) jag måste verkligen kissa..
sen vände jag maj till linda och bad hennes att gå ut å leta upp en toa sen visa maj vägen för jag hade bara en chans på maj när jag reste maj i reaaally feelt it... aaa gooot daaaamn aldrig varit så skönt å kissat

va på k-marknaden nyss... va skiit sugen på nåt men ville ändå inte köpa godis..dåååligt samvete!
anywaay bestämde jag maj för att köpa några vanilj fudge (mina favvosar).. köpte kasnke 8 st å tyckte att de va ju inte så farligt =)
jag står i kassa kön..han framför maj verkar skum.. när kassörsan kom till min påse stannar hon å frågar han e detta me din... då säger hann kossan nej jag äter inte sånt med en sån överklass röst å kollade snett på maj
OKEEY jääävla kossa... jag fick dåligt samvete å kände maj feeett

sen när jag skulle betala råkar jag visst luta maj mot en knapp på deras kvitto automat.. vilket jag inte märkte men helt plötsligt hade det tryckts ut en halv meter lång vit pappers remsa.. hon i kassan undrade va tusaaan den flippade om tills vi kom på att de bara va lilla jag...hon SUCKADE liiite.. å jag kände maj nööjd med min visit på k-marknaden...
SKULLE VALLT ica som alltid


vi satt å diskuterade horoskop on work todaay... jag menade på att dom faktiskt stämde ibland.. macke å pirre bestämde sig för att testa..
dom läste pirrers horoskop från i helgen.. så stod det morgondagen blir däremot händelserik.. och pirre knäcker ur sig
det stämmer jag va ju på dejt då

DEEJT!?!??!.. HAHAHHAHA de ordet har jag inte hört på sjuuukt länge.. jag bara brast och skrattade åt de heeeela frukosten


vet du vad dom frågade Josef Fritz på earth hour?
HAR DU SLÄKT I KÄLLAREN?

hahahahahahahahahahahahhahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaah

snaart slutar kushe då ska vi ut å gågågågå =)


anna virrpanna

mitt smeknamn på jobbet och ibland till å med av maj själv!

som idag.. jag tvättar..går ner och ska lägga in tvätten i torktummlaren..NIMT... pappa ringer.. jag längger in tvätten.. jag går ut å går i en timme, jag hälsar på bibbi, jag handlar på ica jag går å solar jag kommer tillbaka till tvättstugan
JAAA där ligger tvätten blöt.. så nu sitter jag å väntar på den..

sen har jag kommit på ikväll att vi skulle regristera oss på af till imörn när vi ska ditt.. jag sätter maj ner och ska göra de.. FATTAR ingeting.. så nu får jag går ner där till kötthuvena imörn å dum förklara maj..sweeeeet!!

iblnad blir jag irretterad.. iblnad inte... idag BLEV jag de..

men skiiiiit i de..hoppas de e SOOOL imörn me..för idag tog jag av maj ena tjocktröjan, bytte min vinterjacka mot vårjackan, bytte min vinter köngor mot vanliga skor.. SWEEEET de e sooommar

jag va ute å gick två systrar lekte på gatan medans pappan var vid bilen

den yngsta (molly)
- vad gör du?
jag tittar på henne... vet inte riktigt vad jag ska säga
- hej

mollys pappa:
- men molly varför frågar du vad hon gör du ser väl att hon e ute å går

mollys storasyster
- exakt!

flum anna började skratta

sigge går å sjunger jag träffade anna i korvkiosks kön 24 timmar om dygnet

klockan 22.32 försöktes dagens första april skämt på specialitet nilsson

mamma: jag har blivit allergisk mot vatten
gick jag på de?..NEEEEEEEEEEEEEEJ

APRIIIIL APRIIIIL

1 april idag..kan lika gärna döpa om den till VÄRLDENS roligaste dag!!

om jag har lurat å cpat folk idag?..JAAAAA
(tävlat i världens tråkgiaste skämt)

kush: inbrott i lägenhet
fia: hela sbg stod i lågar
mudde: att handbollen vill ha tillbaka oss som tränare )D
Jalle: att en olycka hänt på jobbet så mitt ben har krossats
parke: att jag skffat en hund
totte: att jag har blvit kär i elias

vänta bara tills jag berättar den historian parke ;D

MEN SEN HAR VI DOM HÄR PRATIKAL JOKES.. som jag älksar mooore then ever

1. hälla vatten i pirres vante
2. lura j.p att någon satt hans cykel andra sidan hamnen
3. leif har håll i sin tröja (han letade å letade innnan han hajjade BAAAH)

skulle gjort en varsinn suprise till j.p å totte men.. men har heeela kvällen på maj =D

mitt å martins april skämt:

kransen har cyklat upp till verkstaden, vi hittar hans cykel.. kör ner den till matsalen, tar in den i matsalen... parkerar den framför alla kaffe atomater .. skriver en lapp: OBS parkering förbjuden kransen..
sätter oss nöjda ner lagom till fikan..

kransen kommer han blir SUUUUR (jag har hållt på med han hela dagen med små saker, han tåll inte skämt skiiiit KUL)

iaf han anklagar MAJ direkt.. utan att blinka..
fikan tar slut vi går ut...jag å martin återkommer liite senare för att flytta cyklen från matsalen till omklädningsrummen och framför kransen skåp.

vi skyndar oss ner innan vi slutar så vi ska se han reaktion.. han går in genom matsalen ser att cyklen e borta han skinner genast upp och utbrisetr med världens smajl.. har du tagit ut cyklen anna?
HAAA han trodde att han hade vunnit..
han öppnar dörren och går in i omklädningsrummen... sen hör man ett JÄÄÄMRA... sen stängs dörren

idag har variiit en RIKTIGT roolig dag on work liksom!!!

ut å gå i VÅREN.. riktiiigt naajs väder..ME LOOVE

ses

RSS 2.0